torsdag 29 oktober 2009


Vov vov
kom alla intresserade hundpolare och mingla och ät lite hundgodis på torsdag den 5 nov, i butiken i Djursholm klockan 17.00 -19.00( men ni får bara komma och mingla om ni är snälla mot varandra, ingen avundsjuka eller så!!) Vi har fått in en alldeles egen bok om hur vi alltid får VÄNTA VÄNTA VÄNTA ....på våra hussar och mattar. Äntligen är det någon som uppmärksammar det här! Här kan vi få vår röst hörd! Ställ upp nu kompisar!

Helena Modeér är vår vän!
Ni får träffa henne den här kvällen då hon både bjuder på hundgodis och signerar och berättar lite om hur den kom till. KOM!!!
Asta och Sigge
hälsar
Välkomna

måndag 5 oktober 2009


Hem 2009 var det i helgen och där var vi och det såg ut så här!

Otroligt mycket folk och trevligt.


Jag håller på och sätter in massor av roliga saker i shopen på nätet, det tar lite tid men slutet av veckan så ska ni nog kunna se lite.

Kom ihåg nu att laga soppor!! Kylan sprider sig.
Hur enkelt som helst. Det tar en kvart. Fräs i olja purjolök, morötter, kålrot, vitlök lite fänkål ja ni kan ha i massor av olika rot grönsaker. Häll sedan i grönsaks buljong och koka i 15 min. Ta fram stavmixern ( en för mig oumbärlig sak) och mixa soppan. En hård knäcke bröds macka med en god ost till och ett glas vin eller vatten så klart.
hejs